(ВІДЕО) Дельтаплан з сигаретами та контрабандистами прикордонники затримали на Буковині

НАЗАД
30 травня 2018 12:14

Співробітники Держприкордонслужби постійно проводять системні заходи, направлені на протидію незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України, в тому числі за допомогою малих літальних апаратів.

Сьогодні вночі прикордонники попередили одну з таких спроб під час підготовки до зльоту мотодельтоплану. Також затримано порушників і їх товар.

Викрити наміри ділків вдалося завдяки реалізації оперативної інформації.

Група реагування у складі оперативних співробітників прикордонного відомства, військовослужбовців мобільної прикордонної застави Чернівецького загону разом зі співробітниками СБУ викрила порушників на околиці населеного пункту Луковиця. Всього затримано 5 громадянин України, які саме готувались за допомогою мотодельтаплана незаконно перемістити сигарети до сусідньої країни. На місці затримання правопорушників також знаходились 8 ящиків тютюнових виробів, радіостанції, GPS  навігатор та 2 легкові транспортні засоби іноземної реєстрації.

На місце затримання прибули представники Національної поліції, тривають заходи щодо з'ясування всіх обставин правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси